Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВТова общуване на политиците от дивана

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВТова общуване на политиците от дивана
Коментари Харесай

Д-р Михайлов за политиците: Електоратът трябва да премести политиците на място, където ще подхожда просторечието им

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Това другарство на политиците от дивана през фейсбук е ориста изобщо на оповестеното слово. Срещу това не може да се възразява, тъй като това значи да бъхтиш въздуха. 

Това разяснява в ефира на бТВ психиатърът доктор Николай Михайлов. 

Това не е от през вчерашния ден. Това са 30 години живот в режим на парламентарна народна власт с едно печално събитие най-после, една констатация, че за парламентарната игра е нужна културна и човешка зрялост, уточни той.

Мисля, че 12 години режим при Борисов приготви този самобитен край на разпад на обществената тирада и на едно държание, което не може да бъде признато по никакъв метод и което се характеризира като самобитно дъно, уточни той.

Не мисля, че по под дъното има дъно и че българските дъна са съвсем безконечни, допускам. Мисля, че това безсрамие и то не толкоз на грозно държание от страна на политиците, а повече на грозна безнаказаност, това може да провокира една реакция,, както на електората, който е не до там умен и да се създаде една огромна непоносимост към такова държание. Накрая може да се случи и немвислимото. Този парламент може да бъде обграден още веднъж, само че от различен вид неспокойствие и от друго осъзнаване - за това, че всичкия този политически хайлайф за тези 30 година би трябвало да бъде изместен някъде, където ще подхожда просторечието му. Някъде на улицата, на открито, само че в Народното събрание ще би трябвало да се настанят други хора, уточни той.

Мисля, че това е оптимистично, най-малко в моето схващане. Надявам се на някаква реакция от страна на електората. Надявам се, че политиците ще схванат, че това е извънредно рисковано за тяхното възпроизводство в политиката, а няма по-скъпа концепция от тази да бъдат избрани отново, повярвайте ми, уточни доктор Михайлов. 

Тъй че в случай че те са застрашени от електората, могат да поправят държанието си, само че в случай че осъзнаят това, добави той.

Ако в този момент се схванат за кабинет в идващите дни, ще бъде кулминационна точка на безпринципността, тъй като в случай че са си споделили тези думи, те би трябвало да бъдат простени единствено след развой на откровено смирение, нещо, което няма по какъв начин да стане, изясни той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР